Instagram Facebook
zatvoriť
Žiadosť o nezáväznú ponuku

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zatvoriť

Meprozet tartálykocsik – széles körű felhasználhatóság

Európa egyik legnagyobb trágyaszállító- és tartálykocsi gyártója a Meprozet Kościan S.A. A BIOLIFE társaság ezt a gyártót 2012 óta képviseli. Hozzá kell tenni, nem kevés sikerrel…

A Meprozet a gyártásnál a legkorszerűbb technológiai eljárásokat és csúcsminőségű anyagokat használ, amelyek a gépeket megbízható és komfortos segédeszközökké teszik a különféle folyadékok kezelésénél.

A Meprozet valóban magas szintű, széleskörűen felhasználható tartálykocsikat kínál, és a nagyüzemi gyártás során is képes megfelelni a legigényesebb ügyfelek követelményeinek. A kedvező vételár és minimális üzemeltetési költségek is hozzájárulnak a döntés könnyű meghozatalához. A legkisebb, egytengelyes tartálykocsiktól kezdve, amelyek önhordó szerkezettel, és 2300 literes tartálytérfogattal rendelkeznek, a legnagyobb, 30 000 l-es nagyságú, alvázas tartályokig terjed a kínálat.

Az akár 13 850 l/perc kapacitású szivattyúk a legjobbak közé tartoznak a piacon, jelentősen felgyorsítják a munkát és növelik teljesítőképességet. A Meprozet kapás és tányéros injektálót is gyárt, amelyekkel minden kilogramm nitrogén felértékelődik. Az akár16 m széles csőfüggöny lehetővé teszi a kukorica vagy a búzanövények kíméletes trágyázását.

Az opcionális felszerelések széles választékának köszönhetően – például a belső keverőcsigának, a hidraulikusan működtetett töltőkarnak, a legkorszerűbb felületkezelésnek, ami karbamid szállításához szükséges – pontosan az ügyfél igényeinek megfelelően tudjuk felszerelni a tartályt. A BIOLIFE képviselői mindezekről a lehetőségekről készségesen adnak részletes tájékoztatást.

(Az írás szponzorált promóciót tartalmaz.)

Ing. Roman Vido

A Biolife termékmenedzsere

+421 905 441 977

dammann@biolife.sk

www.biolife.sk